Back To Basic Zomer Retraite

BACK TO BASIC ZOMER RETRAITE
lang weekend 4 - 6 Juni 2021

Collage Tipi weekend.JPG

BACK TO BASIC - DOWN TO EARTH

In deze 3-daagse zomerretraite word je heerlijk ondergedompeld in de liefdevolle schoot van moeder aarde. Voeten in het gras, gezicht in de zon, haren in de wind en om je heen alleen de geluiden van de natuur.
Tijd voor stilte, tijd voor bezinning, tijd voor jezelf en zeker tijd voor verwennerij; je wordt namelijk helemaal ontzorgt en verzorgt.

*Verlang je naar de geur van gras, geluiden van de natuur en vrede in jezelf
*Snak je naar inspiratie en bekrachtiging in je zoektocht naar wat je werkelijk wilt
*Ben je nieuwsgierig naar wat jouw missie is hier op aarde, jouw medicijn
*En voel je dat je klaar bent om bezield op te staan (are you ready to rise)   

Dan is deze Back To Basic Zomer Retraite wellicht écht iets voor jou!

Een 3-daagse volledig verzorgde retraite op een prachtige Overijsselse plek in de natuur.
Je beleeft een unieke mix aan bezinning, creativiteit en overheerlijke maaltijden en veel tijd voor jezelf. Iedere ochtend nemen we gezamenlijk de tijd voor het Inspiratie-programma en de middagen breng je naar eigen wens door, door bijv. heerlijk uit te waaien in het wijdse, bosrijke oerlandschap, te luieren in het warme gras, nog wat te schrijven n.a.v het ochtendprogramma of gewoon lekker urenlang in het vuur te staren.

Denk aan yoga in de ochtendstilte, lange wandelingen langs bos en hei, rustgevende avondmeditaties, en krachtige oefeningen gericht op jouw persoonlijke 'zoektocht'. En dat alles terwijl je omringd bent door een warme groep gelijkgestemde vrouwen (8 - 10). Overal wordt voor gezorgd en bij deze Back To Basic retraite mag je gelukkig ook enige 'luxe' verwachten ;)sterretjes.png

hartje.jpg alle maaltijden worden verzorgd en er is altijd fruit en lekkernij. Keer op keer wordt het meest smaakvolle, prachtig uitziende, vegetarische soulfood op de lange houten tafel gezet.

hartje.jpg iedere ochtend tussen 9.00 en 13.00 uur gaan we in de tipi aan de slag met het Zomer Inspiratieprogramma; voor bezinning, verdieping en genieten. Dit programma geeft je de kans om bezig te zijn met waar jij graag naar wilt kijken in jouw leven en daarin besluiten te gaan nemen en stappen te zetten. 

hartje.jpg iedere morgen bij het ochtendgloren is er de mogelijkheid om in de tipi of heerlijk buiten (afhankelijk van het weer) met de yogales mee te doen; een mooier begin van de dag is er niet.

hartje.jpg je overnacht in een zelf meegenomen tentje en beddengoed neem je ook zelf mee . Wij zorgen voor een warm onderkleed en een fijn luchtmatras. 

hartje.jpg er is een geweldige houtgestookte hottub aanwezig voor de optimale ontspannings-ervaring ;)

hartje.jpg er bestaat de mogelijkheid een weldadige, helemaal op jou afgestemde ontspanningsmassage te boeken

hartje.jpg NIEUW de ultieme beleving van een klankschaalconcert, liggend op een bedje in de tipisterretjes.pngINVESTERING (ALL IN) is 325 euro p/p

Deze fantastische Zomer Retraite gaat jou, zeker weten, een boost geven op alle gebieden van je leven. Je zult opgeladen, diep vervuld en met gevoel van richting en missie huiswaarts keren, dat beloof ik je!

Over de locatie
deze groene natuurlocatie bestaat uit 2 veldjes: een veld waar de tentjes op komen te staan en een veld met de centrale tipi waarin alle workshops zullen plaatsvinden. Verder staat er ook een grote houten veranda met een buitenkeuken, houtkachel en een lange houten eettafel (dit is ook fijn voor als het weer wat 'minder' is). Verder op het terrein staat dan nog die heerlijke houtgestookte hottub (voor onder de sterrenhemel;) en een hele grote picknicktafel. En uiteraard een huisje met alle sanitairvoorzieningen.

VOOR INFO / AANMELDING MAIL NAAR info@jillsjourney.nl of bel 06-21802219

Veranda Tipi wknd.jpg   Overijssel.jpg

[De Coronatijd is voor iedereen een wat onduidelijke en onrustige tijd. Als organisator van deze retraite ben ik me daar uiteraard zeker van bewust. We respecteren eenieders mening en houden rekening met de maatregelen. Tevens zijn wij van mening dat ieder volwassen mens in staat is om respectvol en verantwoordelijk met de situatie om te gaan.]

Op deze Retraite zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.