voor jou

8c6b7ae10a3787fb3a59336955aa12c1.pngHeldinnentraject (1 op 1 traject)

Diep van binnen weet je dat je 100 talenten hebt, dat je van alles in je mars hebt, dat je allerlei gaven hebt en toch... toch laat je die allemaal liggen. Je laat dat prachtige potentieel allemaal onbenut. Je voelt je machteloos en laat het gewoon tussen je vingers doorglippen. Er komt altijd iets tussen en iedereen in je omgeving zal er wel iets van vinden of over zeggen. Dus je bent bang. Bang om voor jezelf en je visie uit te komen; om jezelf zichtbaar te maken. Bang dat als je écht ergens voor zou gaan en staan, je misschien wel eens succesvol zou kunnen zijn. Dat voelt te eng en te kwetsbaar.

Dus je laat dingen zoals ze zijn. En ondertussen voel je je somber en lusteloos, met een steen op je maag en een leeg hart. Je hebt het gevoel maar half te leven en haalt geen vervulling uit de dingen die je doet. Er woedt een diepe pijn en frustratie in je omdat je het idee hebt dat niemand je werkelijk ziet; niemand ooit jouw talenten heeft erkent. Als je niet uitkijkt komen de gevoelens van falen en teleurstelling en daar heb je geen zin meer in.

kompas-01558885496.jpg

Je weet dat je het anders wilt. Je wilt meer energie en levenslust. Passie ervaren in je leven en werk. Uitzoeken wat je nu echt wilt. Plezier hebben in dingen die je doet en het gevoel hebben dat je tot je recht komt. Je zou meer rust willen in je hoofd en meer blijheid in je hart. Je zou meer naar je intuïtie willen luisteren. Vertrouwen op je gevoel. Niet meer zoveel doen omdat het moet, maar omdat het goed voelt. Zonder je schuldig te voelen. Je wilt het anders, je wilt strálen. Je weet dat je hiervoor stappen moet ondernemen. Dat het zo niet verder kan. Alleen, hoe doe je dat?

*Je wilt uitvinden waar je goed in bent en wat echt bij je past [jouw gouden gave]
*Je wilt dichter bij jezelf, bij je gevoel komen
*Je wilt minder onzeker zijn en je zelfverzekerder voelen
*Je wilt beter keuzes leren maken
*Je trekt je veel aan van wat anderen vinden en wilt meer doen wat jij wilt (in werk, je bedrijf, etc)
*Je wilt je onderneming naar een hoger plan tillen en meer vanuit vertrouwen werken
*Je wilt meer genieten en flow in je leven ervaren
*Je wilt je minder somber en weer happier voelen
* Je hebt gewoonweg zin om te stralen!

[Gouden Gave trajecten kunnen zowel offline (aan de keukentafel) als online (skype) plaatsvinden].

ik wil graag meer weten over het heldinnentraject