VIER JE TALENT 4 daags mini-festival

30 augustus - 2 september 2021

Een mega inspirerend festival voor vrouwen die plezier hebben in het delen van hun talent(en)!

collage back to basic 2.jpg

* Kun je bijv. goed masseren, handen lezen, handwerken, schilderen, theater of iets anders
* Wil je graag een nieuwe workshop of therapie oefenen of uitproberen
* Heb je muzikale gaven of een mooi product te koop
* Vind je het wellicht nog wat spannend om je talent zichtbaar te maken
* En wil je gebruikmaken van een warm en dankbaar ontvangend publiek

Voel je dan welkom om je talenten te eren, te vieren en te ontwikkelen op dit gave 4 daagse mini-festival op een geweldig natuurterrein in Twente! Een proeverij aan bijzondere activiteiten van geven en ontvangen.
Het idee erachter is dat wij vrouwen elkaar steunen, bekrachtigen en blij maken met onze mooie dingen. Dat we een cirkel vormen van creatie, inspiratie en kracht. En ook van genieten, lol en ontspanning.

cirkel voor de tipi.JPG       dansen voor de tipi.jpg

Al een aantal jaren organiseer ik retraites voor vrouwen op allerlei bijzondere locaties in binnen en buitenland. En op iedere reis ontdekte ik dat er zoveel vrouwen zijn die zulke prachtige gaven en talenten met zich meedragen, dat ik al een poos uitnodig om die ook tijdens de retraites zichtbaar te maken; zij het als workshop, als presentatie of productverkoop. En iedere keer weer is dat een groot succes. We raken en ontroeren elkaar en er ontstaan prachtige samenwerkingen of uitwisselingen. 

Deze reis in augustus is de 10e journey en voor mij dus een extra feestelijke (zelfs mijn verjaardag valt erin)! En ook al zijn alle journeys altijd een feestje, de 10e editie verdient een kroon!

Vandaar dit festival, met een podium voor jou.
Zodat ieder van ons mag stralen en wij van jou genieten.
De setting is ontspannen en veilig en zal alleen bestaan uit de deelneemsters van deze journey.
De groep zal bestaan uit niet meer dan 10 á 12 lieve, fijne gelijkgestemde vrouwen.
We ontvangen je graag maandag de 30e om 15.00 uur en zwaaien je uit donderdag na de lunch.
Naast het zg. festivalprogramma mag je ook rekenen op een dagelijkse fijne dagopening, een stiltewandeling, inspiratie/verdieping op onze talenten, mooie muziek, kampvuurtjes en tijd en ruimte voor terugtrekken en hottub-momentjes.

afwas tipi.jpg   eten tipi.jpg   stiltewandeling tipi.JPG

Bij het festival inbegrepen

hartje.jpg alle maaltijden worden verzorgd en er is altijd thee, koffie, fruit en lekkernij.
We zorgen voor smaakvol, fijn ogend vegetarisch soulfood.

hartje.jpg iedere dag brengt een boeiend festivalprogramma met daarnaast ook tijd voor ontspanning. Voor de workshops / demo's / producten mag een symbolisch bedrag gevraagd worden. Dus met jouw inspirerende bijdrage kun je evt. een deel van je reis 'terugverdienen' .

hartje.jpg wat je kado krijgt in deze setting zijn fijne dankbare klanten (geen acquisitie nodig;)

hartje.jpg iedere morgen bij het ochtendgloren is er de mogelijkheid om in de tipi of heerlijk buiten (afhankelijk van het weer) met de dagopening mee te doen; een mooie manier om zacht en verbonden de dag in te gaan.

hartje.jpg je overnacht in een zelf meegenomen tentje en beddengoed neem je ook zelf mee . Wij zorgen voor een warm onderkleed en een fijn luchtmatras. 

hartje.jpg er is een geweldige houtgestookte hottub aanwezig voor de optimale ontspannings-ervaring ;)

vuur bij de tipi.jpg     hottub bij tipi.jpg

INVESTERING (ALL IN) slechts 297 euro p/p (wie jarig is trakteert ;)

Dit fantastische 4 daagse festival gaat jou, zeker weten, een boost geven op alle gebieden van je leven. Je zult opgeladen, diep vervuld en met gevoel van richting en inspiratie huiswaarts keren, dat beloof ik je!

Over de locatie
deze groene natuurlocatie bestaat uit 2 veldjes: een veld waar de tentjes op komen te staan en een veld met de centrale tipi waarin alle workshops zullen plaatsvinden. Verder staat er ook een grote houten veranda met een buitenkeuken, houtkachel en een lange houten eettafel (dit is ook fijn voor als het weer wat 'minder' is). Verder op het terrein staat dan nog die heerlijke houtgestookte hottub en een hele grote picknicktafel. En uiteraard een huisje met alle sanitairvoorzieningen.

VOOR INFO / AANMELDING: info@jillsjourney.nl of 06-21802219 (Whatsapp & Telegram).

DSC_0622 (2).jpg

[De Coronatijd is voor iedereen een wat onduidelijke en onrustige tijd. Als organisator van deze retraite ben ik me daar uiteraard zeker van bewust. We respecteren eenieders mening en houden rekening met de maatregelen. Tevens zijn wij van mening dat ieder volwassen mens in staat is om respectvol en verantwoordelijk met de situatie om te gaan.]

Op dit festival/deze journey zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.