Unlock Your Fortune

OPEN DE POORT NAAR JOUW WEELDE

Een zeer inspirerende INTENSIVE met een boost voor meer geldflow in jouw leven

Weet jij hoe het gesteld is met jouw mindset over geld?
In deze intensive gaan we kijken naar jouw patronen en blokkades op het gebied van geld en overvloed en hoe je die kunt doorbreken zodat geld zijn natuurlijke stroom mag gaan volgen.

Ik wens jou toe dat jij nooit meer verlegen zit om geld. Dat het vrijelijk stroomt en dat je zonder schroom kan genieten van het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid dat geld je kan geven. Dat je mag gaan genieten van overvloed; óók in munten en eurobriefjes. Zonder daar schaamte of schuld bij te voelen.

Ik heb zelf jaren geworsteld met een ‘net–aan’ mentaliteit, gerommel in de marge, geld-is-niet-belangrijk overtuiging. Maar diep van binnen voelde ik dat het écht anders moest kunnen. Sinds ik mijn blokkades ben gaan opruimen en mijn geld-mindset meer en meer getransformeerd raakt, wéét ik diep van binnen dat ik er zoveel vrouwen mee vooruit kan helpen.

Mijn levensmissie is dat vrouwen gaan beseffen wat ze waard zijn, in de breedste zin van het woord. En dus zeker ook op het gebied van geld. Dat je geld leuk mag gaan vinden, in plaats van iets banaals of ingewikkelds. Dat jij jezelf toestaat te gaan genieten van geld en het gevoel van rijkdom en vrijheid wat daarmee gepaard gaat.

Je weet in je hart dat jouw relatie met geld anders kan zijn en je wilt het ook heel graag.
Maar je weet niet goed waar te beginnen en het is ook niet iets waar je zomaar met iedereen over kan praten. Het blijkt vaak toch nog een onderwerp van taboe.
En daarbij wil je het allerminst over verstandig zijn, budgetteren of bezuinigen hebben, maar juist over overvloed, rijkdom, ‘t zwitserleven gevoel en prinsessenweelde. Het soort geld-mindset waar onze moeders rode konen van kregen. Het soort geldgedachten waar je als vrouw maar moeizaam voor uitkomt, omdat het just not done is.

Dit bericht komt niet voor niets nu op je pad. Nu kun je prachtige, krachtige stappen zetten.

Doe nu mee aan UNLOCK YOUR FORTUNE
Werk aan je blokkades en moneymindset, transformeer je relatie tot geld en geef je financiën een boost.

je krijgt
inzicht in destructieve geldgedachten en patronen
tools om die blokkades te doorwerken
transformerende doorbraken
persoonlijk op jou afgestemde affirmaties en statements
een diepe connectie met geld en hoe het naar je toe mag stromen ipv van je af

BONUS
Je ontvangt een krachtige persoonlijke moneymindset tarotreading van 20 minuten

Als je de stappen hebt doorlopen, voel je diepe innerlijke rust, vertrouwen en meer richting en zekerheid in hoe jij kunt zorgen voor meer geldovervloed in jouw leven.

Investering voor deze inspirerende INTENSIVE is 147 euro excl. btw.
Datum: nog nader te bepalen
Tijdstip: van 9.30 - 12.30 uur
8c6b7ae10a3787fb3a59336955aa12c1.png                                                        
UNLOCK YOUR FORTUNE  is een diepgaande INTENSIVE die zeer geschikt is voor alle vrouwen die willen zorgen voor meer geldflow in hun leven en met name voor vrouwen die werkzaam zijn in een eigen onderneming. Er is plek voor maximaal 6 deelneemsters. Voor opgave mail naar info@jillsjourney.nl