Soul journey Andalusië

*Voel je een diepe behoefte om je innerlijke vuur te laten oplaaien             
*Is het tijd voor een solo-reis > alleen maar niet eenzaam
*Kun je wel wat frisse inspiratie gebruiken
*Snak je naar ondersteuning en bekrachtiging in je zoektocht

vrouwen-01557224394.jpg

Dan is een deze Soulful Journey een absolute aanrader!

Een volledig verzorgde week in een heerlijke Spaanse cortigo bij de kust van Andalusië,
Een unieke mix van wellness, creativiteit, overheerlijke maaltijden en veel tijd voor jezelf.
Iedere ochtend nemen we gezamenlijk de tijd voor het Soulful-programma en de middagen breng je naar wens luierend door aan zee, lezend op de veranda of wandelend in de omgeving.
Denk aan yoga in de ochtendstilte, wandelingen door het ongerepte Andalusische landschap, meditatie onder de sterrenhemel, staren in het kampvuur, mooie gerichte oefeningen op jouw vraag, en dat alles terwijl je omringd bent door een fijne groep gelijkgestemde vrouwen (max 8).

☀️ 22 - 29 JUNI 2019
☀️ 5 -12 OKTOBER 2019 [VOL]

Overal wordt voor gezorgd, bij deze reis mag je het volgende verwachten:

  alle 7 nachten zijn inbegrepen op basis van een 2-persoonskamer. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en grenzen aan een groot terras met prachtig uitzicht over het landschap. Handdoek, hamamdoek en douchespullen zijn aanwezig.

  alle maaltijden worden verzorgd, 3x per dag. Daarvoor gaat er altijd speciaal een kok mee op reis. Deze reis is dat Marre en Marre tovert keer op keer het meest smaakvolle, prachtig uitziende soulfood op tafel. Glaasje wijn hoort erbij ;)

  iedere ochtend tussen 9.00 en 13.00 uur is er een soulful programma, voor bezinning, verdieping en genieten. Dit programma geeft je de kans om bezig te zijn met waar jij graag naar wilt kijken in jouw leven en daarin besluiten te gaan nemen en stappen te zetten. 

   met het uitzoeken en regelen van de vliegreis krijg je alle ondersteuning en de transfer van vliegveld Almería naar de Cortigo en visa versa wordt voor je geregeld.

  de middag is vrij te besteden (evt. drop off bij het strand en/of het stadje) en een dagdeel in die week besteden we aan een leuke trip die past in de sfeer van de Soulful reis

  soulfulness gaat hand in hand met goed voor jezelf en je lichaam zorgen. Daarom is er iedere morgen bij zonsopkomst de mogelijkheid om heerlijk buiten met yoga de dag te beginnen en krijg je de kans om te genieten van een weldadige ontspanningsmassage in de rust en stilte van het spaanse landschap.

Je investering voor deze soulful journey is 650 euro en gaat jou zeker weten een boost geven op alle gebieden van je leven. Je zult opgeladen, diep vervuld en met gevoel van richting en missie huiswaarts keren, dat beloof ik je <3

015a1d94d582db67fd151474603662f36f77e9e3cc.jpg