De weg van de heldin

Soms heb je het gevoel dat je in de verkeerde film zit; dat het leven waar je op kijkt, niet het jouwe kan zijn. Uiterlijk heb je misschien wel alles voor elkaar, een partner, een huis, werk, een gevuld sociaal leven.

Maar van binnen voel je je niet blij. Je leeft op wilskracht en je focus ligt vooral op je werk en relaties. Als je in de spiegel kijkt, zie je ogen zonder glans en een moe gezicht. Je wéét dat het anders kan, maar je hebt geen idee hóe!

Herken je dit?
*dat het je maar lukt niet om erachter te komen wat je nu écht wilt
*je regelmatig denkt 'is dit het nou'
*je je diep van binnen nooit goed genoeg voelt
*je je in een werksituatie bevind waarin je talenten totaal niet aan bod komen
*je zo goed aanvoelt wat anderen nodig hebben, maar geen idee hebt wat je zelf echt wilt
*je een diep verlangen hebt naar een leven vol flow, vervulling en moeiteloosheid
*je geen enkele vrijheid ervaart in werk of onderneming

In ons állemaal schuilt een heldin
Ook ik was, net als jij, teveel gericht op de ander en hoe het hoort. Ik wist onvoldoende contact te maken met wie ik was en wat ik voelde. En was me totaal niet bewust van al het goud onder de oppervlakte: mijn eigen authentieke gekkigheid en unieke kwaliteiten.

Kun jij je nog herinneren dat je als klein meisje grootse dromen had en dat dat de normaalste zaak van de wereld was. In die dromen kon jij dan alles en iedereen zijn en dat was je dan ook; onomwonden, puur en recht uit het hart. Zonder gêne, zonder terughoudendheid. Wat was je krachtig, authentiek en stralend. De heldin in je eigen leven; no question about it.

Totdat je opgroeide en je de overtuiging ontwikkelde dat als je geliefd wilde zijn, je zou moeten aanpassen aan het beeld dat jij dacht dat anderen het liefst zouden zien. En zo ontwikkelde jij een versie van jezelf die prima voldeed aan de eisen van je omgeving, maar die niks meer te maken had met jou. Met jouw wensen, jouw behoeften en dromen. Een versie waarin jouw wezen eigenlijk onzichtbaar was geworden. Waarin jouw zelf er niet meer echt toe deed.

8c6b7ae10a3787fb3a59336955aa12c1.png

"the meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away"    Pablo Picasso

En hoe zou het dan voor je zijn als

*je je waarheid diep van binnen zou voelen en daar ook naar zou gaan leven, no matter what
*je diep van binnen zou kunnen voelen hoe waardevol je bent
*je meer vanuit je intuïtie zou gaan leven en alles veel moeitelozer gaat
*je je blokkades kunt helen zodat je je werkelijk vrij kunt voelen
*je dagelijks zou kunnen intunen/afstemmen op jouw werkelijke verlangens (en niet meer alleen op die van anderen)
*je weet wat jouw persoonlijke missie zou zijn en daar zelfs ook je geld mee zou verdienen
*jij anderen zou inspireren, alleen maar door te zijn wie jij bent

Zou je je kunnen voorstellen dat je dat nu, als volwassen vrouw, nog steeds zou durven doen, ongelimiteerd dromen? Stappen in die wereld van jouw dromen en verlangens, voelen wat dat met je doet, en ze dan leren te vertalen naar daadwerkelijke stappen die jij kunt zetten in de wereld. Dat jouw droom zich mag manifesteren op aarde. Dat jij daarover de regie mag gaan pakken.

Eerst geloven dan zien
Ik kan je leren je dromen en diepste verlangens te ont-dekken, ze weer serieus te nemen en in de wereld te gaan zetten. Zodat ze geleefd mogen worden en de heldin in jou weer naar boven halen. Misschien schuilt er wel een schrijfster in je, of een globetrotter, of kun je eindelijk dat project gaan opzetten wat je al je hele leven met je meedraagt. Misschien weet je eigenlijk niet wat je dromen precies zijn, maar voel je de drive om ze te ontdekken. Te onderzoeken wat jouw missie is, wat het is dat jij hier te doen hebt.

Jouw specifieke unieke gave ontdekken is niet alleen een heel groot kado aan jezelf, maar ook van onschatbare waarde voor de wereld.

Dus als jij ook zo verlangt naar een leven waarin je precies doet wat je wilt, waarin je vrijheid, overvloed en diepe voldoening voelt? Dan is het de hoogste tijd om nu zelf de touwtjes in handen te nemen!

Je kunt de eerste stap zetten door je op te geven voor een gratis sessie met mij, zodat dat je inzicht krijgt in hoe jij een leven kunt manifesteren dat zoveel beter bij je past.